7 små ting som får meg i bedre humør

 1. Skal du ikke ut av huset i dag? Hvem bryr seg? Ta på deg sminke, smør deg inn i den fineste kremen du har og ta på en dyr parfyme. Gjør deg for deg!
  img_7415
  2. Kos med en pelskledd venn. Hvordan kan man ikke smile av denne fine pusen? Har du ikke en hos deg? Spør naboen om du får gå en tur med bikkja deres, eller se en video av pingviner som sklir på isen. Det får meg alltid til å le.img_7422
  3. Kos deg med en god venn eller din bedre halvdel. Snakk om vanskelige ting eller noe som får deg til å le. Om du ikke har noen tilgjengelige så plukk opp  mobilen og ring noen du er glad i. En liten samtale kan snu dagen fra dårlig til ganske fin!img_7428
  4. Organiser hjemmet. Om det bare er en liten bit vil det føles så mye bedre å se på. Jeg kjenner meg stressa av rot så det er noe av det beste jeg vet. Av og til når jeg kjenner stresset tar jeg meg en tur rundt i leiligheta og ser på alt det fine jeg har fått gjort de siste ukene. Klapp deg selv på skuldra!img_7438
  5. Legg deg på sofaen og ta på kosesokker. Helst varme, gode sokker med fine farger. Jeg vet ikke hvorfor det hjelper, men det gjør det!img_7441
  6. Finn fine videoer på youtube som får deg til å slappe av. Jeg er spesielt glad i rydde og organiserings videoer. Det roer meg ned på et helt nytt nivå! Finn ut hva som gjør deg rolig og “embrace it”!img_74427. Gå deg en liten tur i det fri og nyt livet. Går det ikke bra på jobben? Er kjæresten din en dust? Det du kan stole på er at naturen er rett utenfor og den vil aldri skuffe deg. Kjenn lukta av høstlufta og smil over at årstidene skifter.
  wp-image-361767238jpg.jpg

  Var noe av dette hjelpsomt for deg? Hva hjelper deg når du er nede?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s