Tur til Dønna

Jeg klarte ved en feiltagelse å slette mange av bildene jeg tok på Dønna, så jeg sitter igjen med bildene fra den siste dagen vi var der. Det jeg kan si er at vi hadde det utrolig hyggelig og både Erik og jeg gikk ut av komfortsona vår litt. Vi bestemte oss for å ikke ta med PCn så vi ikke kunne trekke oss tilbake for å være usosiale, og dermed ble vi tvunget til å bli kjent med folk – og det var virkelig en opplevelse. Så mange utrolig koselige mennesker, og et par av dem er jeg sikker på kommer til å bli gode venner. Altså en veldig fin tur!

#MG_7304#MG_7305#MG_7310#MG_7316#MG_7320

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s