Hjemmelaget vaskemiddel

Jeg har blitt ganske hekta på youtube om dagen, og en av de jeg følger legger ut mange inspirerende vaske og organisering videoer. En av tipsene jeg har tatt til hjertet er å lage et eget vaskemiddel som er fri for ugunstige kjemikalier og er billig og lett å lage. Det fungerer også utmerket og kan brukes overalt i hjemmet foruten om granitt og marmor overflater. Anbefaler det på det sterkeste! Te tre olje kan forresten kjøpes på apoteket. Et annet pluss er at man slipper å kjøpe ting som er dyretestet.

Jeg kjøpte meg også en liten vaskebøtte jeg kan bære med rundt i huset når jeg rengjører. Det er også helt trygt å bruke rundt dyr.
IMG_7132

Posted in Alt

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s