Forlovelsesringene våre

Nå er jeg tilbake fra en lang og godt fortjent bloggpause. Jeg har rett og slett manglet inspirasjon og har i tillegg vært veldig forkjøla. Nå som jeg er på bedringens vei tenkte jeg å ta tilbake blogginga, og hvorfor ikke starte opp igjen med bilde av ringene våre? Erik’s ring kom i posten i dag og nå føler jeg skikkelig at vi begge er forlovet, siden vi begge går med ringene. Vi er veldig fornøyde! Hva synes dere?

IMG_7117IMG_7115

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s