Dagens bekledning

Denne kjolen har jeg ikke gått med på over 6 måneder, og vet du hvorfor? Jeg fikk det for meg at jeg var tjukk og stor og stygg i den, men etter hard mental jobbing har jeg bestemt meg for å gå utenfor min egen komfortsone. Nå er det slutt på å være slem med meg selv og heller gå for en mer åpen og positiv tankegang. Med midjebeltet syntes jeg den ble utrolig nydelig, og den blir nok perfekt i bursdagsselskapet i kveld.

IMG_7069
IMG_7077

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s