Bursdagsønsker

Jeg sliter litt med inspirasjon for tiden og har ingenting å blogge om, så det har vært veldig stille her inne. I dag er det en måned til bursdagen min så jeg tenkte å bare lage en liten ønskeliste. Jeg fyller 25 år og det er vel litt spesielt? Halvveis til 50!

1. Denne fjällreven sekken. Elsket fargekombinasjonen!
F23551-664-319_0
2. Fine grønne planter i fargerike potter.
fejka-kunstig-potteplante__0170397_PE324416_S4
3. Dette skrivebordet fra Jysk. Ville blitt perfekt på kontoret!25421
4. Flere ting fra Poul Pava (ikke glass).
fr
Også eventuel gavekort på for eksempe Kitch’n, XXL, Change Lingerie og Xtra Leker. Gleder meg veldig til bursdagen min og blir nok glad uansett hva jeg får. Dette blir også den første bursdagen jeg skal feire i min egen leilighet, så det blir veldig spennende.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s