To hjemløse rottegutter

Denne sommeren har vært ganske rolig på dyrefronten, og til min og Erik’s forbløffelse var det svært lite dumping av dyr i byen vi bor i. Det virker som at folk har blitt bedre rett og slett, og det har vært godt å kunne slappe av med de dyra vi har.

Sommeren er dog enda ikke over og i går fikk jeg melding om et par rottegutter som ikke hadde noe sted og bo. De er bare 11-12 uker gamle så de fikk ikke bo i sitt nye hjem lenge. Jeg prøver å holde mine personlige følelser ovenfor dette litt på avstand, og heller kose meg skikkelig med disse morsomme små dyrene.

De som har kjent meg i noen år vet at hele kjærligheten min for dyr startet med et par rotter i 2009 og har siden utviklet seg til noe jeg lever og brenner for. Det er derfor utrolig morsomt for meg å ha muligheten til å ha rotter igjen. De er så  utrolig intelligente og fantastiske dyr. Vi har bestemt oss for å kalle dem Sandor og Gregor (vet du referansen?).
De kom i et hamsterbur og går derfor fritt inne på kontoret fram til vi finner et som er større. Jeg fikk bare et bilde av Sandor, da de var mer interesserte i å sove under klesskapet.

IMG_7062
Her er buret etter en grundig vask: Det var et lite hamsterhjul og gnagerblanding oppi der, så nå får de kattemat/hamstermat midlertidig til jeg kan kjøpe skikkelig rottefôr i morgen.IMG_7063

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s