Tidlig bursdagsgave

Den 28 august fyller jeg 25 år, og i forbindelse med at den datoen nærmer seg har min kjæreste spurt meg hva jeg kunne tenkt meg i gave. Snill som han er kjøpte han den til meg i dag siden (hans ord) “det er ikke noe vits i å vente når jeg vet hva du vil ha”. Jeg har ønska meg en høytaler for å høre musikk på veldig lenge, da jeg er veldig glad i å høre på musikk når jeg rydder eller lager mat. Gleder meg veldig til å bruke den, også var den jo så himla fin også!

Passer fint med fargene på spiseplassen.

IMG_7009IMG_7012

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s