4 år!

I dag for 4 år siden satt Erik og jeg i sofaen i den gamle leiligheta mi. Der ble vi kjærester og siden har vi holdt sammen. Jeg elsker deg utrolig høyt og gleder meg til å gifte meg med deg! Jeg tror ikke du finner noen som passer bedre sammen enn det jeg og du gjør.

Vi skal feire på restaurant og det blir veldig hyggelig. Jeg er så utrolig takknemlig for at vi er sammen! Fine omsorgsfulle, empatiske, snille mannen min!IMG_6598IMG_6309IMG_6097IMG_6086IMG_5516IMG_4873

Posted in Alt

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s