En veldig personlig video

Denne har jeg tenkt på å lage veldig lenge, men har utsatt det da jeg er litt redd for reaksjoner og hva slags tilbakemeldinger jeg kommer til å få. Dette kommer dypt fra hjertet og håper dere vil skjønne det når dere ser videoen.

Det eneste jeg angra litt på i ettertid var vinkelen på kamera og at jeg ikke hadde mer sminke, hehe. Jeg ser kanskje ikke så flatterende ut på videoen, men det er heller ikke poenget med den. Jeg håper de som trenger og se den får se den, og dere andre som ikke liker innholdet kan la være.

Videoen kutter litt av i slutten, men det var fordi jeg var fri for minne på minnekortet.

Loey Lane sin channel: https://www.youtube.com/channel/UC39eHhTEqiBlqRbmIIYjm-g

3 thoughts on “En veldig personlig video

  1. Det er så godt å høre på deg Maja ❤
    Jeg føler virkelig på at det du sier kommer i fra hjertet, du er så flink å snakke for deg. Beundrer deg utrolig mye som faktisk lager en video om det! Du er jo dritgod til det ❤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s