Livet mitt er tilbake

Neida, så ille er det ikke. Jeg har vært uten telefon i over en uke nå og det har -faktisk- vært ganske befriende på en rar måte. Ingen kunne få tak i meg og jeg kjente at jeg fikk litt ro av hele opplevelsen. Det er allikevel godt å meddele at i dag kjøpte jeg meg ny telefon, og har stolt gått over til Huawei istedet for Iphone. Jippi!

Huawei P9 for å være mer eksakt.

download

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s