På oppdagelsestur i skogen

Været var så varmt og fint i dag at vi bestemte oss for å ta oss en tur i skogen. Det var sykt deilig å gå med sandaler i gresset og kjenne stråene kile anklene mine. Humøret mitt blir alltid bedre når jeg er ute i det fri. Vi så til og med en elg!

Det eneste negative med turen var at jeg presterte og tråkke ned i gjørme. Hele foten langt opp på ankelen var dekket av sort gjørme og det ødela turen litt. Jeg sklei sånn inni sandalene at det var ikke enkelt å komme seg ned igjen. Det gikk bra til slutt og både jeg og Laika fikk en god dusj med hageslangen når vi kom hjem.
IMG_6587IMG_6592
Ser dere den nye kjolen min forresten?IMG_6598IMG_6605

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s