Nye (gamle) sko

I fjor høst kjøpte jeg meg et par nye boots fra Brandos. I tillegg til at de var superfine så var de utrolig billige også, og jeg følte meg veldig fornøyd når de kom i posten og var utrolig behagelige å ha på. Dessverre løsnet sålen og de ble ødelagte etter mye(!) bruk. Jeg gikk inn på Brandos igjen for å finne nye boots og ble gledelig overrasket over at de samme skoene var enda til salg! 300 kroner betalte jeg, og jeg har pimpa de opp litt med nye skolisser. Absolutt verdt pengene!

IMG_6586

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s