Mine 3 favoritt Lush produkter for tiden

Yummy Mummy er en fantastisk shower gel jeg bruker rimelig ofte for tiden. Denne fikk jeg av min gode venn Sid og er blitt en klar favoritt! Den lukter litt merkelig når du åpner flaska, men når du bruker den i dusjen får den en helt annen lukt som er helt amazing!

05840
Neste på lista er 9 to 5 som jeg også fikk av Sid. Den er vel egentlig en cleansing lotion men jeg synes den er nydelig som fuktighetskrem og bruker den både på halsen, brystet og i ansiktet.
9to5
Siste på lista er Seanik som er min nye favoritt shampoo bar! Jeg brukte Honey I washed my hair ganske mye før jeg prøvde Seanik, og må ærlig innrømme at Seanik er bedre til mitt hår. I tillegg skummer den mye og lukter herlig. Mmm!
DSC_0040

One thought on “Mine 3 favoritt Lush produkter for tiden

  1. Jaaaaa, Yummy Mummy er en soleklar favoritt for meg også hva dusjsåpe angår! Med tett etterfølge av Olive Branch for de dagene jeg vil lukte litt mer masc ^^

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s