Stressfaktor borte

Jeg tror veldig på at dyr hjelper oss fysisk og psykisk. Når jeg er stresset eller har en skikkelig dårlig dag kjenner jeg at jeg roer meg ned når jeg sitter sammen med kaninene. Nå som jeg er syk og snufs er det også godt å bare chille med mine to beste pelskledde venner. Myke fine dyr som hjelper meg å holde meg rolig og balansert. Tror jeg kommer til å leve et langt liv med så mange søte dyr i hus.

Det er kjipt at telefonen min er ødelagt, at alle bildene mine er borte og at jeg må bruke en god del penger på ny telefon, men heldigvis er det et veldig i-lands problem. Jeg kunne jo ha vært bekymret for hvor mitt neste måltid kommer fra, og det gjør jeg ikke. Så jeg er heldig som bare faen.

IMG_6521IMG_6526IMG_6528

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s