En skikkelig dritt dag

Våkna opp i dag og følte meg værre enn jeg har gjort. Det kjennes ut som jeg brygger på ørebetennelse (noe jeg HÅPER ikke skjer) og har vondt i hele hodet. I 18 tida gikk jeg på do og klarte å miste telefonen min ned i doen. Telefonen ble selvfølgelig ødelagt med en gang, og ble deretter syyykt varm så vi måtte frakte den i en boks til elkjøp. Siden jeg var så smart for et år siden og IKKE kjøpte forsikring så er det penger rett i dass (bokstavelig talt).

Ingen hadde iphone inne så nå sitter jeg her uten mobil og med jævlig vondt i ørene. Tror jeg skal bare legge meg ned snart å håpe på en bedre dag i morgen.

Og ja forresten, det ser ut som det blir torden og lyn i natt. Hurra.
IMG_6505IMG_6506

Posted in Alt

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s