Et par nye greier

Du vet når du er forkjøla og det kjennes ut som om du kan virkelig kjenne øregangene dine og halsen. Ugh, alt er så tett og hodet mitt fungerer ikke helt som det skal. Håper jeg blir frisk snart.

Mamma kom forresten innom meg i går med fire flunkende nye Poul Pava fat! Jeg har en god del glass og skåler, men ingen fat så det var utrolig hyggelig. De er skikkelig store og fine, og passer faktisk ikke helt inn i kjøkkenskapet så døra står -litt- på gløtt. Jaja!
IMG_6490IMG_6491
Jeg ville forresten også vise dere kjolen jeg kjøpte i Oslo. Den har det snittet jeg ELSKER, og når jeg ser slike kjoler trenger jeg ikke prøve de en gang, da jeg vet at det er min type snitt. Den blå kjøpte jeg et par uker før, men har egentlig ikke vist den til dere. Skal selvfølgelig også ta bilde med de på men jeg må vente til jeg er blitt frisk.IMG_6493IMG_6495IMG_6498

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s