Sjuka

La meg klokka halv 10 i går og våkna i 11 tida i dag. Halsen er tett og hodet svimmelt og rart. Erik ble syk dagen vi kom hjem fra Oslo, og nå har selvfølgelig jeg blitt smitta også. Jeg har drukket te med honning og ser litt smått på serier. Det er skikkelig kjedelig altså, for jeg skulle egentlig i bursdag til tantebarnet mitt i morgen, men jeg får iallefall tid til å lage kake til han så.

IMG_6482IMG_6483IMG_6488

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s