Oslo tur del 1

Som dere sikkert har fått med dere så var det så dårlig internett på hotellet at jeg orket ikke blogge der nede.

Vi har hatt en super tur og nå skal jeg dele litt bilder og sånt med dere her på bloggen.

Klokken 00:20 gikk toget vårt fra Mo i Rana. En 14 timers tog tur var egentlig veldig greit synes jeg. Jeg liker tog og har det ganske behagelig siden jeg er ganske kort. Det er så mye fint å se på, også får jeg god tid til å lese. Jeg leste ferdig I am Legend og kom halvveis på The Curious Incident of the Dog in the Nighttime. (det eneste I am Legend har til felles med filmen er tittelen forresten).
IMG_6300IMG_6301IMG_6304IMG_6305
Vel framme i Oslo låste vi inn kofferten og tok oss god tid til å oppleve byen. Det var mennesker overalt og det føles ut som at det er et annet land enn hjemme i Nord Norge. Folk går liksom rundt i sin egen boble og man ser ikke på hverandre eller smiler til hverandre. Det er litt rart.IMG_6307IMG_6308
Vi handlet litt små ting og bestemte oss for å vente med å handle resten til siste dagen, så vi slapp å dra med oss så mye. IMG_6309
Når vi kom til hotellet dro vi en tur innom restauranten og bestilte meget dyr mat, som bare var helt okei. Etterpå koste vi oss med Treasure Planet og la oss tidlig. Etter å ha vært på tog så lenge så sov vi utrolig tungt og det var veldig deilig.IMG_6311
Hotellrommet var kjempe fint og vi var veldig fornøyde, foruten om det faktum at dusjen gikk tett og vi måtte få opp en mann som kunne fikse det. Siden vi skulle være der to netter var det utrolig godt å få sovet skikkelig ut etter den lange reisen. Del 2 av turen kommer senere. IMG_6312

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s