Innkjøp fra Oslo turen

I storbyen må man jo selvfølgelig titte innom flere butikker og shoppe litt når man har sjansen. Vi måtte faktisk kjøpe enda en koffert fordi vi ikke hadde nok plass i den vi hadde, og fordi vi egentlig trenger enda en koffert.

Disse små kjøleskap magnetene var så søte.
IMG_6448
Jeg kjøpte også hele Harry Potter bok serien på Outland. Jeg har faktisk bare lest fram til bok nummer 4, og jeg tenker at jeg kan ikke bestemme meg om jeg liker noe eller ikke før jeg har lest alle sammen. IMG_6450
Erik kjøpte seg et 3D puslespill. Gleder meg til å se hvordan det blir!IMG_6452
Som den Lush-fanatikeren jeg er så måtte jeg selvfølgelig ta meg turen innom. Flere produkter ble med meg hjem, og Dirty og Happy Hippy spesielt siden de ikke finnes på nettsiden deres lengre. Mmmm!IMG_6454
Her er forresten kofferten jeg kjøpte. Blå og fin!IMG_6455
Et par oppbevaringsbokser i tinn fordi jeg er veldig svak for sånt. Fiiint!IMG_6456

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s