Vår 17 mai.

Erik og jeg tilbrakte 17 mai inne. Ingen av oss følte for å gå i tog eller være i store folkemengder, så da var det veldig greit å ta det med ro.
IMG_5791IMG_5786
På kvelden kom min kjære venn Sid på besøk, og hadde med Lush produkter til meg. Så deilig ❤IMG_5782IMG_5781IMG_5780IMG_5779Denne søte flaggermus bamsen kjøpte jeg i Oslo. I dag har vi en del prosjekter på gang, men jeg gidder ikke røpe hva det er for no! Jeg er veldig spent iallefall.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s