Kiwiaden 2016 del 2

Inne på Telenor Arena var det bord overalt med plass til 7500 kiwi folk. Stemninga var god og underholdninga fantastisk. Jeg lo og koste meg skikkelig. En del av meg var litt redd for at det kom til å bli litt mye der inne, men jeg opplevde faktisk at tiden løp av gårde.
IMG_5731
Etter mye musikk og taler fikk vi tre retters middag. Det var helt nydelig.
IMG_5738IMG_5742IMG_5747IMG_5748IMG_5755
Da klokka nærma seg 12 gikk jeg og en kollega hjem til hotellet. Vi var veldig fornøyde og tok tidlig kveld. Neste dag var jeg godt uthvilt og klar for hjemreisa.IMG_5761IMG_5763
Jeg må si at jeg har hatt det sykt koselig sammen med jobben. Det viser bare hvor flott det er når man går overens på arbeidsplassen. Jeg er glad jeg ble med og har fått en opplevelse for livet.IMG_5766IMG_5770IMG_5773

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s