Klar til avgang

I kveld har vi kost oss og sett film sammen. Jeg tenker mye på hvordan det blir i morgen, flyturene og festen som følger. Jeg føler meg litt nervøs, men samtidig gleder jeg meg. Det blir en opplevelse, selv om det bare er en natt vi skal tilbringe i Oslo.

Nå er sekken pakket og pusene lurer fælt på hvor jeg skal dra.

Snakkes på mandag!

IMG_5672IMG_5681

Posted in Alt

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s