Forberedrer meg mentalt til i morgen

Klokken 9 tar vi Gaia med i reisebur og leverer henne på mo dyreklinikk. Hun skal altså kastreres og jeg er utrolig nervøs. Etter å ha mistet Tiberius er jeg livredd for at Gaia ikke skal overleve narkosen. Før du sier “det går sikkert bra” må du vite at kaniner er mer utsatt enn andre dyr når de legges i narkose. Om jeg mister henne vet jeg ikke hva jeg gjør. Heldigvis er det bare jeg som friker ut. Erik har troen på at det går fint, så det er iallefall positivt at det ikke er to nervevrak her i huset.

Vakre, vakre Gaia. Du er så fin og morsom, og jeg håper vi får ha deg i mange, mange år til.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s