En fin onsdag

Etter en ganske stressende arbeidsdag i går var det skikkelig godt å sove ekstra lenge, rydde litt i heimen og ta en lang tur ut i finværet. Laika og jeg gikk den vanlige runden vår, men som en liten bonus tok vi oss en tur til havet. Åh, så deilig det var. Laika fikk vasse rundt om kring og jeg fikk tatt noen fine bilder.

Nå er det ikke mange dagene igjen til Oslo tur, og da er det fint å ladde opp litt psykisk. Jeg synes liksom folk virker gladere på dager som dette også. Fremmede smiler til meg og jeg smiler tilbake, og livet virker så utrolig mye enklere.

IMG_5607IMG_5615IMG_5623IMG_5627

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s