Gaia ute

Gaia har blitt min lille prinsesse, og hun har altså verdens fineste personlighet. Vi har kommet over det værste av sorgen over Tiberius og nå koser vi oss skikkelig med de dyra vi har. Det er rent morsomt å ha en så stor kanin som er så full av liv. Hun har jo personligheten til en liten kanin bare i en mye større kropp. Nå gleder jeg meg til kastreringen er overstått og jeg kan puste ut.

Har jeg forresten nevnt jeg skal til Oslo i helga? Puh, det blir mye på en gang.

IMG_5584IMG_5586IMG_5596IMG_5602IMG_5605

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s