Blir det noen gang for mye kaniner?

Gårdagen var litt kjedelig altså. Etter tre dager uten problemer fløy plutselig Atlas i Gaia. Dette skjedde tre ganger etter hverandre og dermed måtte vi skille dem fram til hun blir kastrert (kastreringen ble utsatt med 2-3 uker så det blir en stund til de kan være sammen).

Vi har derfor vært ute med en og en kanin i dag. Dere synes sikkert det er litt kjedelig med bare kaninbilder men nå har endelig Erik og jeg begynt å knytte oss skikkelig til Gaia. Hun er en kjempe morsom frøken som ikke har peiling på sin egen størrelse. Det beste hun vet er å få kos på pannen, og hun elsker kvist.

IMG_5427
“Se så høy jeg er”IMG_5429
“Kikker over gjerdet”IMG_5432
“Løpe, løpe, løpe”IMG_5438
“Viser alle hvor vakker jeg er”IMG_5440
“Også fra denne vinkelen”IMG_5456
“Løpe litt mer”

Så var det Atlas sin tur. Jeg har alltid vært frustrert over hvor vanskelig det er å ta fine bilder av han, men ute i lyset er det lett som en lek! Se så vakker han er. Lille bølla mi.

“Mhm jeg er nydelig”IMG_5486
“Vaske”IMG_5488
“Dette var en fin kvist”IMG_5494
Også et bilde av kaninmammaen da. Dette er hva jeg har på meg i dag. Genseren kjøpte jeg på bruktbutikken og er temmelig fornøyd over det kjøpet!IMG_5504
Atlas midt i et gledeshopp.IMG_5506
Kjæresten min sitter ute sammen med oss.IMG_5516

Nå er det bare å telle dager til kastreringen, dermed må vi vente 3-4 uker og SÅ kan de bondes. Atlas bor på soverommet vårt nå og jeg har våknet flere ganger i natt av kanin oppå ansiktet mitt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s