Gaia

I går fikk vi muligheten om å få en venninne til Atlas, og vi bestemte oss for å gripe den. “Herregud” tenker du sikkert “hvordan kan dere være glade i den kaninen dere hadde, når dere er villige til å bytte den ut med en gang?” Jo, det skal jeg fortelle dere.

For Erik og min sin del hadde vi latt være å få en til kanin om det bare hadde handlet om oss. Men det handler ikke om oss i det hele tatt.
Kaniner er sosiale vesener som trenger en artsfrende å dele livet med. Atlas behøvde en kaninvenn, uansett om vi fremdeles er i sorg.

For å være ærlig har både Erik og jeg litt problemer med å bli glad i denne nye kaninen. Alt vi kan tenke på er Tiberius og hvordan det var HAN vi skulle ha sammen med Atlas, ikke denne  nye. Men vi må ta tiden til hjelp. Vi må sørge og sørge, og deretter knytte oss til denne nye jenta.
For hun er jo veldig fin.

Vi har bestemt oss for å kalle henne Gaia (passer godt sammen med Atlas) og hun er forresten en belgisk kjempe. Ca 7 kilo vil jeg tro.

One thought on “Gaia

  1. Jeg tenker i allfall ikke sånn 🙂 Kjærlighet minskes ikke for den enkelte selv om man får flere å være glad i! Gaia var virkelig en nydelig en forresten!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s