Endelig utemøbler

Da vi kjøpte leiligheten i fjor var vi spesielt imponert over den store terrassen vi fikk. Vi har aldri hatt det før så vi begynte selvfølgelig å drømme om varme sommerdager ute i sola på vår helt egen uteplass.

Vi har sett rundt på møbler i en god stund nå, men alt i vår prisklasse var så svart og så lite. Jeg var innom Jysk i forgårs for å se hva de hadde og ble positivt overrasket over disse vakre tre møblene. Vi slo til og nå er jeg så utrolig fornøyd! I tillegg til at de er veldig vakre så vil de også vare i flere år framover, så lenge vi er flinke til å ta vare på dem.

Nå gjenstår det bare å finne fine puter å sitte på og kanskje en sommerlig duk?

IMG_5298IMG_5299IMG_5300IMG_5301

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s