Tilbake til barndomshjemmet

Vi har en slags stående avtale med pappa om at hvis han drar bort, så kjører vi opp til barndomshjemmet mitt for å mate og kose med pusen hans. Jeg utnytter muligheten til å ta meg et bad med lush sine badebomber, og det er noe av det beste jeg vet.

I dag prøvde jeg “Dragon’s egg” fra Lush. Ikke helt en favoritt da vannet ble gult og lukta var så som så. Moro å prøve uansett!

IMG_5067
Dette er Puzi. Jeg fikk henne da jeg var rundt 10-11 år gammel, men hun ble boende hjemme hos pappa da jeg flytta ut. Pappa og Puzi er bestevenner og hun har det jo så godt i det store huset på “landet”. IMG_5072

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s