Min første gåtur i April

Nå som gipsen er av er det på tide å trene opp foten min, og da er gåturer veldig lurt når man enda har litt vondt. Vi gikk til butikken i dag, noe som er en veldig kort tur, men enda bra for foten. Jeg fikk snakka litt med kollegaene mine og det var veldig hyggelig. Nå er det bare litt over en uke til jeg begynner på jobb igjen, og det er ganske godt å tenke på.

IMG_5011
Med sko på begge føttene. Det var en herlig følelse altså! Jeg digger vårbootsa mine.

IMG_5005
Nå skal resten av dagen tilbringes med mannen min og serietitting. Håper dere har en flott torsdag!

One thought on “Min første gåtur i April

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s