Mein Wiegenlied

Erik jobber ettermiddag denne uka, og i den forbindelse blir jeg litt sofa sløver. Jeg hører på tyske disney sanger, spiller dragon age, spiser sjokolade og frukt (bra kombo), og tenker alt, alt for mye. Noen ganger blir jeg litt sinna over ting jeg ikke sier. Jeg var alltid så flink før. Om jeg var forbanna på noen ville de få høre det, men nå har jeg havnet på et sted hvor jeg ikke vil skape noen problemer. Koste hva det koste vil.

Jeg har lov til å sutre litt på bloggen. Jeg er jo så flink til å ikke gjøre det som regel.

IMG_4687
Bare for å demonstrere hvor gærne katter er, også i videospill.

IMG_4691
Mango forever.

IMG_4700
Se så blond jeg er. Roseblond som Erik kaller det.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s