Frisørtime

5 august 2017 skal jeg gifte meg med verdens beste mann. I den anledning har jeg lyst på en lysere rødfarge. I dag var første avfarging og jeg syntes det ble veldig pent! Enda flere frisørtimer venter før jeg får resultatet jeg ønsker, men akkurat nå føler jeg meg ganske bra. Det tok 2 og en halv time.

Før:  
 Etter: 

Posted in Alt

One thought on “Frisørtime

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s