Alt som irriterer meg med Jurassic World (SPOILERS)

 • Barna. Vi har en 10(?) åring som tydeligvis er utdannet biolog, og en tenåring som tydeligvis er bilmekaniker. Det er greit at noen barn er “brainiacs” men på et punkt blir det bare teit. Det store plotet er at foreldrene skal skilles og hvor traumatiserende dette er. Gjesp.
  Barna blir jaget av en gigantisk dinosaur og reagerer med å “haha we made it”. Barna i Jurassic Park 1 var kanskje irriterende, men de hadde vett nok til å være livredde.
 • Owen. Han er tydeligvis “Alfa” i raptor gruppa, men med en gang han snur ryggen blir han nesten spist. Fantastisk.
  Dette er jo selvfølgelig også en mannlig sterk karakter som barna blir henrykte over. Etter å ha møtt han i 2 minutter (der tanta deres reddet livet hans) poengterer drittungene at de heller vil være sammen med han (alfa male you know).
  Midt i slaktingen av turister deler Owen og dama et kyss.
 • Kvinnfolket (husker ikke navnet) som blir fortalt igjen og igjen av alle sammen om at dyrene faktisk er dyr og de har følelser etc. Hun forstår ikke dette før hun og Owen møter en døende dinosaur som tydeligvis lider. Etter å ha kost med hodet dens i en liten stund dør dinosauren (istedet for at Owen som hadde med et GEVÆR kunne gjort det riktige og faktisk avlivet den). Hun løper rundt i høye hæler og klarer å løpe fra en T-Rex uten problemer.
 • “The Bird Cage” hvor de har hundrevis av flyvende Carnivores. En sprekk i glasset og vips så flyr de rundt og spiser turistene. Hvis man kan vingeklippe en papegøye så kan man vel faen med gjøre det med dinosaurer også så man slipper sånne problemer.
 • En nesten 40 sekunders sekvens av en dame som blir torturert og slengt fra dinosaur til dinosaur. Dama var ikke en slem karakter, hun fortjente det ikke, og hvorfor de brukte tid og penger på å vise denne scenen er beyond me. Helt ærlig ble jeg bare kvalm.
 • Også har vi “bad guyen” da. En idiot av en militærfyr som vil bruke dinosaurene i krigføring. Han var ikke interessant i et kvarter engang, og han ble selvfølgelig drept. Tror ingen ble overraska der.
 • Den slemme dinosauren. Som ble holdt i et bur uten noe slags form for stimuli. Den kan kommunisere med raptorer (fordi den er delvis raptor) men har aldri vært sosial og lært seg “dinosaur språk” (som blir poengtert i filmen). Allikevel kan den snakke med raptorer og fortelle dem hva de skal gjøre. Imponerende.
  Filmen slutter med at denne dinosauren blir angrepet og til slutt spist. Jeg følte ingen “hurra!” i det øyeblikket. Det var bare trist.
 • Karakterene er uinteressante og har typiske “one liners” som man kan forvente av de fleste filmer. Vi har selvfølgelig en “black token” og han var kanskje den eneste jeg ville vite mer om.

  Jeg liker Jurassic Park filmene. Denne fortjener ikke å være med i den gruppa. Drittfilm.

Posted in Alt

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s