Favorisering

Er det lov å ha favoritter? Jeg mener det. Folk kan gjerne si at de elsker dyra sine “like mye” men sannheten er at de fleste favoriserer litt. Her er litt om hvilke av dyra våre favoriseres av hvem:

Laika er Erik sin på en måte. Jeg har ikke like stor tålmodighet for Laika som Erik har, og de er på en måte et team på grunn av det. Hun er nok prinsessa hans.
1-IMG_2879

Tiberius elsker Erik. Han har på en måte bare valgt han. Hvis de er sammen så begynner Tibbe (som vi kaller han) å vaske Erik med en gang. Når en kanin vasker deg er det den største kjærighets erklæringen du kan få.
IMG_4487

Erik var den som ville ha deguser. Så Bane er naturlig hans. Bane kommer til og med når Erik “roper” på han. Han lager smattelyder også svarer Bane med smattelyder og hopper opp i fanget hans.
1185527_552654374788005_479585828_n

Erik er kanskje den roligste personen jeg kjenner og på grunn av det har han og Sasha et nært forhold. Hun er redd av seg og vet alltid at hun kan stole på han. Hun var også opprinnelig hans katt.
1-IMG_4130

Så var det meg!
Atlas er veldig min. Jeg elsker hvor rampete og uredd han er, og han liker å sitte på fanget mitt. Atlas er destruktiv og jeg elsker han selv om at han har maltraktert 3 datamuser.
1-IMG_3607

Argus har bestemt seg for at jeg er hans. For å være helt ærlig irriterer Argus meg siden han maser hele tiden. Jeg er blitt litt mykere når det gjelder han, for han favoriserer meg veldig. Antageligvis er det fordi han kom fra et hjem med damer. Argus er ikke en katt som liker å ligge i fanget, men når han først gjør det så er det mitt fang.
IMG_4400

Yrja er min fordi det var jeg som ville ha hamster. Erik vil også poengtere at han elsker henne også, mest fordi han synes hun er den fineste hamsteren i verden.
1-IMG_2702

Overrasket?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s