Dyredoktoren

I dag var det Argus sin tur å dra til veterinæren. Vi fikk snakket om mistankene våre om at han kanskje hadde vondt i bakbena, og veterinæren kjente på han og anbefalte smertestillende i 10 dager framover. Slik får vi se om han blir bedre, og da kan det hende at han må ha smertestillende periodevis eller permanent.
Argus har også en knekt tann som må fjernes om 2 uker. I dag ble han vaksinert mot kattepest og katteinfluensa. Nå som kattepest er påvist i Norge så anbefaler jeg alle å få denne vaksinen! Bedre føre var.

Han skal også chippes og øremerkes, så det blir et par veterinærbesøk på han stakkars. Ingen dyr liker å dra til veterinæren, men det er veldig viktig med sjekk en gang i blandt. Nå sover han godt og har sånn smått begynt å tilgi oss for veterinær besøket.

IMG_4675
Dette bildet tok jeg tidligere i dag. Sasha og Argus er kjærester ❤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s