Innkjøp 26.03

I dag dro vi innom lekebutikken og elkjøp for å småhandle litt. Erik kjøpte meg en ny Monster High dukke til samlingen min, og jeg fikk endelig kjøpt en datamus etter at Atlas har maltraktert tre stykker på en måned. Denne skal ikke inn på kaninrommet i det hele tatt altså!
IMG_4653
Jeg kjøpte også en brukt vegghylle for å utvide samlingen min litt. Jeg ble veldig fornøyd med resultatet:
IMG_4660
IMG_4659

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s