Innkjøp fra Lush

Jeg innrømmer det, jeg har blitt en smule avhengig av Lush produkter. Men det er vanskelig å la være når de lukter så godt og fungerer så bra. Jeg har aldri brukt noe særlig hudkrem og har derfor bestemt meg at det kanskje er på tide. Derfor kjøpte jeg en hudkrem til både Erik og meg, og en øyekrem jeg også kan bruke. Jeg håper produktene er så bra som jeg håper.

IMG_4465

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s