Smil til verden

I neste uke har jeg en haug av timer og avtaler (føles det ut som). Mandag skal jeg til behandleren min, torsdag skal jeg til lege og på fredag skal jeg til sykehuset for å ta røntgen. Jeg skal også innom jobben i neste uke en tur.

I dag har vi ingenting på agendaen så vi slapper av og koser oss. Erik jobber overtid og da er det viktig å slappe av når han er hjemme. Heldigvis er det beste jeg vet å henge sammen med forloveden min. Vi er minst like gode venner som vi er kjærester og det er veldig viktig. Vi kan snakke om alt fra historie til enkle ting som hva vi er glade for. Jeg er veldig takknemlig jeg har han gjennom denne tiden. Det er ikke enkelt å ha knekt fot, men Erik gjør det veldig enkelt.

IMG_4399
Erik spiller imens jeg ser serie.

IMG_4398
I dag tok jeg faktisk på meg sminke så jeg bestemte meg for å ta et lite “smilebilde”. Hihi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s