Ny jakke

For noen dager siden bydde jeg på en jakke på en kjøp og salg side på facebook. Jeg syntes jakka hadde veldig fine farger og den var helt min “stil”. Det jeg ikke bryr meg så mye om er at jakka er av merket Ralph Lauren og kosta 4000 kroner ny. Jeg fikk den for 500 og er kjempefornøyd. For meg var det utseendet som jeg ble forelska i.

Var den ikke fin?

IMG_4382

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s