Tirsdag 08.03

Jeg tilbringer mye av dagene på sofaen men er også oppe og går så mye som jeg kan. Det er tungt å gå med krykker, og dyrene er ikke direkte imponert over de. Laika løper unna så snart jeg kommer hinkende, og Sasha synes ikke noe om det heller.
Jeg har ikke like vondt i foten lengre og tenker jeg har vært heldig med bruddet. Jeg har holdt foten hevet helt siden fallet og har derfor unngått hevelse. Nå leser jeg Ringenes Herre, spiller Dragon Age Origins og gleder meg til å kan gå normalt igjen.

IMG_4330Argus passer på meg.

IMG_4343
Sasha ligger som regel ved siden av meg. Hun er veldig søt.

IMG_4350

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s