Pakke i posten

Min gode venn Sid sendte meg en pakke i posten for noen uker siden. Det var noe lush greier han ikke hadde bruk for, så han lurte på om jeg ville ha det. Selvfølgelig sa jeg ja og i går hentet Erik ut pakken fra postkontoret. Der var det mye mer enn det jeg trodde! Såper, dusjoljer og velduftende lotions! Det passa så utrolig fint med en sånn overraskelse, og jeg gleder meg til å prøve alle!

IMG_4308

Posted in Alt

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s