En bukett roser til noen som fortjener det

Etter å ha snakket litt med pappa (som er lege) har jeg bestemt meg for å prøve å bruke paracet istedet for paralgin forte. Jeg blir så innmari trøtt og sliten av den, og det er jo en ganske sterk medisin. Smertene er verst om morgenen da jeg står opp og om kvelden da jeg legger meg.

I går dro Erik innom naboene med en bukett roser. Jeg var så utrolig takknemlig for den hjelpa jeg fikk at jeg følte det var det minste vi kunne gjøre. Selvfølgelig kan man jo forvente at noen hjelper deg når du har brukket foten og ligger i snøen, men de gjorde jo ikke bare det. De hentet tepper så jeg kunne holde meg varm, de strøk meg over ryggen og sa hvor flink jeg var, hvor modig jeg var, de ringte Erik, og var der sammen med meg helt til ambulansen kom. Jeg var utrolig heldig som falt i nærheten av mennesker som kunne hjelpe meg, og jeg er så utrolig takknemlig for alt de gjorde.

IMG_4289.JPG

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s