Oppdatering fra meg

Det er utrolig frustrerende å ikke være i stand til å gjøre dagligdagse ting. Jeg må ha hjelp for å komme meg på do, ut av sofaen, inn i senga, ut av senga, ned trappa, inn i bilen etc. Jeg har krykker men det er veldig vanskelig å gå med dem og jeg trenger mer øvelse. Heldigvis har jeg fått skikklige smertestillende nå.

I dag var vi på sykehuset og fikk mer informasjon angående bruddet. Jeg slipper heldigvis å operere men jeg må ha gips på i 6 uker framover, pluss at jeg ikke kan jobbe eller gjøre noe annet på den tiden. Dette blir en tålmodighetsprøve, det er sikkert.

IMG_4277

Posted in Alt

One thought on “Oppdatering fra meg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s