Nyforlovet og lykkelig

Dagene har sust av gårde. Vi har fortalt alle våre nærmeste at vi er blitt forlovet, jeg har begynt smått med bryllupsplanlegging og ringen er levert inn til gullsmeden for å fikse størrelsen. Jeg er utrolig lykkelig akkurat nå og ser fram til å tilbringe livet mitt sammen med mannen jeg elsker. Bryllupet blir til neste år, så vi har god tid til å planlegge.

1-IMG_3759

One thought on “Nyforlovet og lykkelig

  1. Ble helt målløs. Er fortsatt helt målløs. Dere er så søte, og ringen var så aldeles nydelig. Jeg er egentlig ganske jelly på den ;> klemklemklemklem! Jeg ønsker dere så mye til lykke videre vettu ❤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s