Jeg er forlovet!

I dag satt Erik og jeg å så på serier sammen. Ikke noe unormalt, bare en helt vanlig kveld. Vi begynte å snakke om eventuelle ringer om vi skulle gifte oss, og plutselig lå det en ring i hånda mi. “Vil du gifte deg med meg?” spør han. Jeg blir helt sjokkert og i fra meg av glede. Selvfølgelig sa jeg ja! Jeg er så lykkelig at jeg vet ikke hva jeg skal gjøre.

1-IMG_4245
1-IMG_4250

Posted in Alt

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s