Introduksjon: Laika

For snart nøyaktig 2 år siden fikk Erik og jeg vår første hund. Vi hadde lett i lang tid etter en som ville passe oss og da Laika ble lagt ut på facebook ble vi helt forelska.
Denne hvite vakre bjørnen av en hund ble vår og vi har aldri angret på den avgjørelsen.

1-IMG_4050
Om jeg skulle beskrive Laika med tre ord ville det vært tøff, menneskekjær og uslitelig. Hun er en hund som elsker å være med på tur og får aldri nok av det. Hun er tøff og har høy selvtillit. Det vil si at halen hennes regjerer høyt hvis hun møter en annen hund. Det beste hun vet er å få kos i en evighet, for det blir aldri nok av det.

Det eneste Laika er redd for er fyrverkeri og katter. Det vil si at hver eneste nyttårsaften er det veldig fælt å være Laika, men heldigvis skjer det bare en gang i året. Om Laika møter en katt ute vil hun prøve sitt beste på å få tak i den, men om Sasha sitter i veien inne tør hun ikke gå forbi og blir synlig frustrert.

11091289_812652502121523_3503048936557471087_n (1)

Laika er ikke flink til å snike seg innpå ting, og om hun løper i skogen er det lettere å sammenligne henne med en traktor enn en katt. Hun fungerer også veldig godt som en søppeldunk da alt av matrester uansett om det er en gulrot eller bacon er det absolutt beste hun vet.

Hun er en tøff dame som “don’t need no man” og vil banke en hver hund som prøver seg, med mindre den er større enn henne.

Laika er en fantastisk fin hund og vi er veldig glad i henne.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s