Introdusering: Sasha

Sasha er det dyret vi har hatt lengst og det første dyret Erik og jeg fikk sammen. Hun er snart 6 år gammel og vi fikk henne via omplassering da den forrige eieren ikke kunne ha henne mer (klikk her for å lese om fortiden hennes).

Sasha er en spesiell pus. Hun har en del problemer som vi har vært nødt til å takle. Et av de problemene er at Sasha kan ikke under noen omstendigheter bli løftet opp og holdt fast. Da vil hun få panikk å forsøke å klore seg løs. Derfor gjør vi aldri dette og ved å vise Sasha at vi ikke har noen planer om å gjøre det, så stoler hun på oss. Det er viktig å lytte til det dyrene våre forteller oss.

Sasha klarer heller ikke stengte dører noe særlig bra. Da blir hun veldig uta seg og kan stå å mjaue høyt veldig lenge. Hun liker ikke forandring og løper vekk og gjemmer seg hvis det skjer noe unormalt (som en høy lyd, flytting av møbler etc).
Hun er innekatt av disse årsakene. Vi prøvde å ha henne ute for et par år siden, men da ble hun “borte” og det viste seg at hun hadde gjemt seg under en låve som bare lå 15 meter unna leiligheta vår. Hun er alt for redd så derfor må hun være inne.

Allikevel er hun en av de mest kjæle dyrene vi  har. Hun elsker å ligge i fanget vårt og maler høyt når hun får kos. Hun prater ofte til oss og er alltid til stede når vi ser film eller serier. Hun elsker å leke og løper ofte rundt sammen med Argus. Vi er utrolig glade i henne, og ved å ha vist henne trygghet så har hun blitt en helt annen pus. Hun preges enda av frykt, men så lenge ting holder seg normalt så er hun en trygg og god katt. Mange vil ikke ha redde katter, men med å vise tålmodighet kan du få en fantastisk pus allikevel.

1-IMG_3826
1-IMG_3687

2 thoughts on “Introdusering: Sasha

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s