Hvordan Erik og jeg ble sammen

Dette har potensialet til å bli et veldig langt innlegg, så jeg skal prøve å gjøre det så kort som mulig.

I april 2012 dro jeg på en fest hos en venninne. Jeg hørte at det skulle komme noen flere etterhvert og det var da Erik gikk inn døra. Det var ikke kjærlighet med første blikk eller noe annet tull. Vi la faktisk ikke så mye merke til hverandre før vi begynte å prate senere på kvelden.
(tydeligvis hadde han vært på fest hos meg noen år tidligere, men det husket ingen av oss)

Det finnes et veldig uklart bilde som ikke er så pent, men der er altså bilde av oss kvelden vi møttes:
1-474080_333577023362409_1650706420_o

Etter festen la Erik meg til på facebook og vi begynte å prate med hverandre. Her skal det sies at flørtinga vår var både forvirrende og merkelig. Ingen av oss visste hva den andre synes, og derfor ble en god stund uten at noe egentlig skjedde. Vi møttes på fester og sammen med en felles venninne (som prøvde sitt beste å få oss nærmere hverandre), men det var ikke mye framgang. Jeg hadde så og si akkurat kommet ut av et 3 år langt forhold, og Erik hadde aldri hatt kjæreste før, så vi begge var ikke akkurat viderekomne i flørting.

En av kveldene vi traff hverandre ute ble vi sittende å prate i et hjørne på en bar. Rettere sagt, jeg snakka hull i hodet på Erik og han lyttet. Midt i en setning lente han seg frem og kysset meg, og det er så komisk å tenke på i ettertid da jeg er en person som snakker MYE, og han måtte jo avbryte meg for å i det hele tatt få inn et kyss. Vi klinte hele kvelden og dro hjem hver for oss. Selv etter det var vi egentlig ikke sikre på hva den andre ville.

Misforståelser og ting som ble sagt som ble blåst ut av proporsjoner. Jeg visste jeg likte han, men var helt usikker på hva han syntes om meg. Etter en måneds tid frem og tilbake avtalte vi endelig en “date”. Vi skulle se Battlestar Galactica sammen. Kort sagt var det dette som åpnet døra til at vi begynte å “holde på”.

Vi var sammen nesten hele tiden. Enten hos han eller hos meg. Jeg husker spesielt godt en gang da vi lå å snakka sammen, også sa Erik “jeg er så utrolig komfortabel sammen med deg” og det fikk meg til å smile skikkelig.
Han var så sjenert ellers at det var skikkelig godt å kjenne at han kunne åpne seg sammen med meg. Vi var et merkverdig par, men vi passet godt fant vi ut.

Den 16 juli 2012 bestemte vi oss for å bli kjærester og bare en måned senere flyttet vi inn sammen. Det er noe som ofte er sett ned på. Det at vi flyttet sammen så fort. Men her er vi 3 og et halvt år senere og jeg kan med hånda på hjertet si at Erik er den jeg vil være sammen med resten av livet.

Med denne historien så er det vel tydelig at ikke alle kjærlighetshistorier starter med full forelskelse og kjærlighet ved første blikk. Men vår historie har endt med at vi har funnet hverandre, og at vi elsker hverandre utrolig høyt. Jeg smiler når jeg tenker tilbake på årene vi har hatt sammen, og håper det blir mange, mange år til.

Posted in Alt

One thought on “Hvordan Erik og jeg ble sammen

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s