Dagens bekledning 08.02

I dag skinte sola inn vinduet og den er hjertelig velkommen! Man merker det så godt når det har vært mørkt lenge, og jeg tror man setter mer pris på det i tillegg. Varmegrader og skinnende sol er noe av det beste jeg vet. Endelig trenger jeg ikke tykke strømpebukser på meg hver eneste dag.
1-IMG_3979
1-IMG_3982
Jeg har en morsom stil egentlig, men dette er hva jeg går med når jeg har en fridag med avslapping i vente. Jeg er utrolig glad i det skjørtet og må virkelig bruke det oftere. Det er kjøpt på Indiska forresten.

Posted in Alt

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s